Τρόπος εκκαθάρισης ιστορικού Netflix (Ολικά ή Μερικά) - Το Happy Android

Μπορεί να διαγραφεί το ιστορικό Netflix ; Καταφατικός! Εάν έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα για μικρό χρονικό διάστημα, ίσως να μην το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη, αλλά το ιστορικό προβολών μπορεί να είναι πρόβλημα. Και όχι μόνο επειδή "δίνουμε" πολλές πληροφορίες για τα προσωπικά μας γούστα όσον αφορά την οπτικοακουστική ψυχαγωγία.

Η ιστορία είναι ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιεί το Netflix για να μας προσφέρει τις διάσημες "προτάσεις" του, και μερικές φορές η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καν κοντά. Στην πραγματικότητα, μερικές από αυτές τις προτάσεις γίνονται παράλογες λόγω του σουρεαλισμού της πρότασης. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να θέλουμε να καθαρίσουμε το σχιστόλιθο από αυτήν την άποψη, και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με τη διαγραφή του ιστορικού παρακολούθησης .

Πώς να διαγράψετε πλήρως το ιστορικό προβολής του Netflix

Εάν μοιραζόμαστε επίσης τον λογαριασμό μας στο Netflix με άλλα άτομα, διατρέχουμε τον κίνδυνο να εισέλθουν στο προφίλ μας και να κουτσομπολεύουν. Μερικές φορές οι άνθρωποι ντρέπονται να παραδεχτούν ότι τους αρέσουν οι ταινίες του Adam Sandler ή ότι είναι δεμένοι σε σειρές όπως το υπέροχο " Adventure Time " ή το δέκατο τρίτο κορεατικό δράμα. Δεν συμβαίνει τίποτα!

Για να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης του προφίλ μας Netflix, είτε σε Android, iPhone ή SmartTV , απλά πρέπει να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα.

  • Μπαίνουμε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού μας Netflix ( ΕΔΩ ).
  • Μεταβείτε στο " Το προφίλ μου " και κάνουμε κλικ στο "Προβολή δραστηριότητας ". Αν θέλουμε να διαγράψουμε το ιστορικό ενός διαφορετικού προφίλ, μπορούμε να το επιλέξουμε από τη " Διαχείριση προφίλ ".

  • Πηγαίνουμε στο κάτω μέρος της σελίδας. Εδώ θα βρούμε ένα κουμπί που θα λέει " Απόκρυψη όλων ". Κάνουμε κλικ σε αυτό και αποδεχόμαστε το επόμενο προειδοποιητικό μήνυμα.

Στο Netflix, η εκκαθάριση του ιστορικού σας ονομάζεται "Απόκρυψη δραστηριότητας" . Δεν γνωρίζουμε εάν η πλατφόρμα αφαιρεί πραγματικά αυτά τα δεδομένα από τους διακομιστές της - λόγω του ονόματος που έχει δοθεί, δεν φαίνεται έτσι - αλλά για πρακτικούς σκοπούς για τον χρήστη το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Μια πλήρης διαγραφή του ιστορικού παρακολούθησης και παρακολούθησης.

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει επαναφορά του δείκτη προτάσεων. Με αυτόν τον τρόπο, οι νέες προτάσεις θα βασίζονται στις σειρές, τις ταινίες και τα προγράμματα που βλέπουμε από εκείνη τη στιγμή και μετά.

Σημείωση: Το Netflix δεν σας επιτρέπει να διαγράψετε τη δραστηριότητα προβολής από το "KIDS" ή τα παιδικά προφίλ. 

Πώς να διαγράψετε συγκεκριμένες σειρές ή ταινίες από το ιστορικό Netflix

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πλήρης διαγραφή της ιστορίας μπορεί να είναι πολύ δραστική. Ίσως θέλουμε απλώς να διαγράψουμε έναν συγκεκριμένο τίτλο και να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε προτάσεις βάσει των απόψεών μας. Στο τέλος της ημέρας, όλοι έχουμε δει μια σειρά ή ταινία που θα προτιμούσαμε να διαγραφεί όχι μόνο από την ιστορία μας, αλλά και από τον ίδιο τον κατάλογο Netflix για το καλό της ανθρωπότητας.

  • Για να διαγράψετε έναν συγκεκριμένο τίτλο από το ιστορικό, πρέπει απλώς να μετακινηθείτε σε αυτόν και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο που έχει κύκλο με διαγώνια γραμμή.

Είναι σημαντικό να είμαστε σίγουροι για το τι πρόκειται να κάνουμε, καθώς σε αυτήν την περίπτωση δεν εμφανίζεται προειδοποιητικό μήνυμα. Επιπλέον, είναι μια ενέργεια που δεν μπορεί να αναιρεθεί, οπότε μην χαθείτε!

Μόλις διαγραφεί, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σαν αυτό που υποδεικνύει ότι εντός 24 ωρών ο επιλεγμένος τίτλος δεν θα εμφανίζεται πλέον ως τίτλος που έχουμε δει και δεν θα συμπεριληφθεί ξανά στις προτάσεις.

Εάν πρόκειται για σειρά πολλών κεφαλαίων, μπορούμε να τα διαγράψουμε ταυτόχρονα κάνοντας κλικ στο « Απόκρυψη της σειράς ».

Συνέπειες της διαγραφής ενός στοιχείου από το ιστορικό

Όπως αναφέραμε στην προηγούμενη παράγραφο, εάν διαγράψουμε μια σειρά, ταινία ή ντοκιμαντέρ από το ιστορικό του Netflix, δεν θα συμπεριληφθεί ξανά στις προτάσεις. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, δεν θα δούμε προτάσεις για παρόμοιες σειρές ή ταινίες. Και τέλος, ο έλεγχος των κεφαλαίων που έχουμε δει και εκείνων που δεν έχουμε, εκτός από τη θέση στην αναπαραγωγή καθενός από αυτούς, θα μηδενιστεί επίσης.

Φυσικά, η απόλυτη διαγραφή είναι αυτό που λειτουργεί καλύτερα αν θέλουμε να επαναφέρουμε ή να επαναχρησιμοποιήσουμε το προφίλ για να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος. Εάν το μόνο που θέλουμε είναι να διαγράψουμε την παράξενη ένοχη απόλαυση, τότε είναι καλύτερο να κάνουμε μια επιλεκτική διαγραφή.

Εάν βρήκατε αυτήν την ανάρτηση ενδιαφέρουσα, ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε άλλες όμορφες αναρτήσεις για το Netflix. Ευχαριστώ που μείνατε μέχρι το τέλος!

Έχετε εγκαταστήσει το Telegram ; Λάβετε την καλύτερη ανάρτηση κάθε μέρα στο κανάλι μας . Ή αν προτιμάτε, μάθετε τα πάντα από τη σελίδα μας στο Facebook .